Garanti

GARANTI eiendomsmegling BBL eies av Bodø Boligbyggelag (BBL)

Vi er lokalisert sammen med BBL og har førstehånds kunnskap om borettslagenes økonomiske og tekniske tilstand.

Når man skal selge sin bolig er det viktig å velge en "kjentmann".

En eiendomsmegler fra GARANTI Eiendomsmegling BBL kjenner ditt nabolag og lokalmiljø, lekeplasser og parkeringsforhold, snarveier og sykkelstier - for å nevne noe. Dersom du bor i et borettslag eller sameie som vi forvalter, har vi sannsynligvis også bygget boligen din. Da har vi som megler en unik tilgang til informasjon om boligen, borettslaget eller boligsameiet du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne den korrekte og beste informasjonen om nettopp din bolig, et viktig bidrag i det totale grunnlaget for god pris og en trygg handel.

Vårt hovedfokus ligger altså i lokalkunnskap og den personlige oppfølgingen vi kan tilby. I tillegg til våre meglere og støtteapparat i GARANTI Eiendomsmegling og BBL tilbyr vi salgsmateriell som annonser og salgsoppgaver, preget av høy kvalitet og profesjonalitet. Hos oss annonseres alle boliger på finn.no, tinde.no, ny.no, garanti.no og bblnett.no, i tillegg til avisannonse i Boligguiden (ukentlig vedlegg til Avisa Nordland).

BBL har i mange tiår vært utbygger og boligselger/megler i Bodø og er et naturlig stoppested for de som skal kjøpe seg bolig. La dem ikke gå glipp av nettopp din!

Kom innom våre nye kontorer i 4. etasje i Jakhelln Brygge, Torvgata 2, for en boligprat

www.garanti.no

http://www.garanti.no/Search.aspx?o=431